Start nieuwe campagne: Laat hoffelijk van je horen

Zoektocht naar hoffelijke begroeting tussen fietsers

sp.a Antwerpen pleit voor meer hoffelijkheid op het fietspad en de drukke fietsostrades. Tijdens de week van de mobiliteit lanceert de partij daarom een nieuwe campagne: we gaan samen op zoek naar een teken waarmee fietsers elkaar hoffelijk begroeten bij het passeren. Een beetje zoals motorrijders nu al doen.

Via de website laatjehoren.be kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete groet om respect voor de andere fietser te tonen. Want er is plaats voor iedereen, (behalve voor macho’s uiteraard) op de fietspaden.

De actie wordt morgen, woensdag 20 september, gelanceerd aan de drukke fietsostrade in Kalmtout Heide. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. 

PRAKTISCHE INFO:

Wanneer:

Van 11u30 tot 13u

Waar:

Fietsostrade net voor het station Kalmthout-Heide
Heidestatieplein 2, 2920 Kalmthout

Contact voor de pers

Inga Verhaert
0479 29 51 66

Top